Skriv bara skriv

Uppdaterad 21 mars 2023

Skriv bara skriv är del 1 i min nya serie ”Kom igång och skriv” med korta skrivtips på YouTube. Videorna är textbaserade eftersom min ljudstudio inte fungerar på grund av att mitt hus renoveras de kommande åren. Shorts är YouTubes nya kortformat med video anpassat för mobilen. Fast de går lika bra att se i datorn eller på surfplattan.

Skriv bara skriv är gjord för YouTube shorts

YouTube

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

© Iréne S Räisänen

Läs också

Läs också

Titta också på Vill du verkligen skriva?, Fastna inte på första meningen, Flödesskrivning, Skriv dåligt för att skriva bra, 5 misstag när du skriver dikt, 7 tips på hur du skriver en novell, Korrekturläs rätt, Versmåttet haiku och läs Skrivtips i korta videor.

Fler meddelanden

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen

webbansvarig

Drivit SkrivarSidan sedan 1999. Hon har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker och medverkar i 30-talet antologier. Har författarbloggen Poeten.se och Poetpodden. Iréne gör också hemsidor och bloggar till författare/poeter.

Skriv bara skriv är en YouTube shorts-video.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen