Vi är SkrivarSidan

Iréne Svensson Räisänen
Iréne Svensson Räisänen  journalist, skrivarkursledare, förlagsredaktör, recensent och författare

SkrivarSidan är ett skrivarforum för dig som skriver noveller, dikter mm

Här kan du utveckla ditt skrivande genom

Så startade SkrivarSidan och drivs idag

Jag, Iréne Svensson Räisänen, började bygga SkrivarSidan i mars 1999 för att skapa en mötesplats för dem som uppskattar det skrivna ordet. Främst för dem som vill komma igång att skriva, men även redan etablerade. Medlemsverksamheten lades ner 2015-05-16 efter att ha pågått sedan mars 1999. Den har flyttat till vår Facebooksgrupp där du kan bli medlem.

Ansvariga utgivare:
Iréne Svensson Räisänen

Skicka oss e-post på adressen info@skrivarsidan.nu vi tar gärna emot tips på sådant du saknar, idéer, förslag, tips på länkar mm.

Vill du länka till SkrivarSidan, meddela oss så länkar vi tillbaka om det är en sajt om skrivande, böcker eller en författarblogg.

Hobbyprojekt:

SkrivarSidan är ett hobbyprojekt där alla medverkar ideellt och inte tar ut någon ekonomisk ersättning. Avgifter för kurser, lekörtjänst m.m. går till att driva sajten plus och Poeten.se.

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen

webbansvarig

Drivit SkrivarSidan sedan 1999. Hon har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker och medverkar i 30-talet antologier. Har författarbloggen Min plats bland orden och Poetpodden. Iréne gör också hemsidor och bloggar till författare/poeter.

SparaSpara

Scroll to Top