Hoppa till innehåll

Vi är SkrivarSidan

Iréne Svensson Räisänen  journalist, skrivarkursledare, förlagsredaktör, recensent och författare

SkrivarSidan är ett skrivarforum för dig som skriver noveller, dikter mm

Här kan du utveckla ditt skrivande genom

Så startade SkrivarSidan och drivs idag

Jag, Iréne Svensson Räisänen, började bygga SkrivarSidan i mars 1999 för att skapa en mötesplats för dem som uppskattar det skrivna ordet. Främst för dem som vill komma igång att skriva, men även redan etablerade. Medlemsverksamheten lades ner 2015-05-16 efter att ha pågått sedan mars 1999. Den har flyttat till vår Facebooksgrupp där du kan bli medlem.

Ansvariga utgivare:
Iréne Svensson Räisänen

Skicka oss e-post på adressen info@skrivarsidan.nu vi tar gärna emot tips på sådant du saknar, idéer, förslag, tips på länkar mm.

Vill du länka till SkrivarSidan, meddela oss så länkar vi tillbaka om det är en sajt om skrivande, böcker eller en författarblogg.

Hobbyprojekt:

SkrivarSidan är ett hobbyprojekt där alla medverkar ideellt och inte tar ut någon ekonomisk ersättning. Avgifter för kurser, lekörtjänst m.m. går till att driva sajten plus och Poeten.se.

SkrivarSidan behöver ditt stöd

Vill du skänka en slant, mins 30 kr eller valfritt belopp, till SkrivarSidans underhåll gör du det genom att
Swishar till 123 540 62 85
Bankgironr 743-0804
Via Paypal till irene@poeten.se
Via Stripe kan du använda ditt kort, Apple Pay och Google Pay och skänka 30 kr: https://buy.stripe.com/eVa3eUdQc44L4JGbIP

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen
webbansvarig

Administratör, författare och skapare av SkrivarSidan. Iréne har givit ut 5 diktsamlingarna, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och deltar i 40-talet antologier. Dessutom har hon skrivit radiopjäser, i kulturtidskrifter och tidningar. Hon har författarbloggen poeten.se.


SparaSpara

SkrivarSidan
×