Uppdaterade inlägg

Så gör jag av Bodil Malmsten

Uppdaterad 6 oktober 2022

Så gör jagen skrivhandbok av Bodil Malmsten (Modernista). Bäst att skriva det på en gång. Det här är ingen vanligt skrivhandbok där du steg för steg får en genomgång av allt som hör skrivandet till. Nej, den här boken är inte i första hand en bok för dig som vill lära dig skriva.

Skrivhandböcker

Uppdaterad 5 oktober 2022 Skrivhandböcker för nybörjare SKRIVGUIDE – PROSA, LYRIK OCH FILM av Monica Rolfner och Iréne Svensson Räisänen SKRIVARSIDANS DIKTSKOLA av Iréne Svensson Räisänen ATT SKRIVA BÖRJAR HÄR,…

Skriv en höstnovell

Uppdaterad 3 oktober 2022

Skriv en höstnovell är en skrivövning där du får träna på att skriva en kortnovell. Tänk på att novellen bör innehålla en konflikt eller hinder som fångar läsarens intresse.

Skapa din egen superhjälte

Uppdaterad 2 oktober 2022

Skapa din egen superhjälte. Robin skapade superhjälte – för att rädda sig själv i Verkligheten i P3 är en vacker historia från verkligheten. Han lyckades med konststycket att rädda sig själv när han kände sig som svagast.

Bli som folk av Stina Stoor

Uppdaterad 2 oktober 2022

Bli som folk av Stina Stoo rär en novellsamling. För drygt ett år sedan var jag på Nobelmuseets temakväll I Nobelpristagarens spår och lyssnade på Stina Stoor. Det var en timmes långt samtal med moderator Ebba Holmberg kring inspiration, litterära förebilder och det egna skrivandet.

Scroll to Top