Fastna inte på första meningen

Uppdaterad 28 februari 2023

Fastna inte på första meningen är del 3 i min serie ”Kom igång och skriv” med korta skrivtips på YouTube. Videorna är textbaserade eftersom min ljudstudio inte fungerar på grund av att mitt hus renoveras de kommande åren. Shorts är YouTubes kortformat är anpassat för mobilen. Fast de går lika bra att se i datorn eller på surfplattan.

Fastna inte på första meningen är gjord för YouTube shorts

YouTube

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

© Iréne S Räisänen

Läs också

Läs också

Läs och titta också på Skriv bara skriv, Flödesskrivning, Vill du verkligen skriva?, Skriv dåligt för att skriva bra, 5 misstag när du skriver dikt, 7 tips på hur du skriver en novell, Korrekturläs rätt, 3 sätt att avsluta din tex, 6 tips på hur du skriver dialog och läs Skrivtips i korta videor.

Fler video
Fler skrivtips

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen

webbansvarig

Startade SkrivarSidan den 30 mars 1999. Hon har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och medverkar i 40-talet antologier. Har författarbloggen Poeten.se och Poetpodden.

Fastna inte på första meningen är en YouTube shorts-video.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen