Dags att summera 2022

Året går mot sitt slut och det är dags att summera 2022. Ett år då effekterna av corona började klinga av och mycket gick tillbaka till hur det var före pandemin. Äntligen vågar vi 65+ ta oss ut och umgås med människor igen. 

Elpriserna påverkar också SkrivarSidan

SkrivarSidan har inte påverkats negativt av pandemin. Besöksantalet ligger till och med något högre än föregående år. Vilket jag är tacksam för. Det gör tyvärr också priserna för att underhållet av sajten. Alla är drabbade av de höjda elpriserna och höjer in sin tur sina priser. Jag ska inte tjata mer om hur det påverkar SkrivarSidan än att jag driver sajten som ett hobbyprojekt. Att avgifterna för skrivarkurserna helt och hållet går till underhållet men det räcker inte på långa vägar.

Murad vägg

Det här har fått mig att fundera på att sätta upp betalväggar för vissa populära inlägg. Något jag skulle tycka vara tråkigt då jag gärna delar med mig av min kunskap. Medlemsavgift använder jag mig i början när jag startade sajten. Fast då fick medlemmarna ett mervärde i form av publicering av deras egna texter. Vad kan jag i nuläget ge till eventuella medlemmar? Kom gärna med i förslag i en kommentar här under.

Nättidning?

Nättidning

En annan väg att gå är att göra om SkrivarSidan till en nättidning och ansöka om presstöd. Fast jag kan inte tänka mig att jag skulle få några pengar den vägen. Har du ett förlag hur jag skulle kunna dra in mer pengar utan att sälja annonser är jag tacksam. Du kan antingen skriv en kommentar eller mejla mig.

Stöd SkrivarSidan

Vill du skänka en slant, mins 30 kr, till SkrivarSidans underhåll gör du det genom att
Swishar 950 kr till 123 540 62 85
Sätta in på Bankgironr 743-0804
Skicka via Paypal till irene@poeten.se
Via Stripe kan du använda ditt kort, Apple Pay och Google Pay: https://buy.stripe.com/eVa3eUdQc44L4JGbIP

Fem frågor en succé

Intervjuserien Fem frågor som jag dragit igång visade sig vara en succé. Intresset för att läsa och själv medverka har varit stort. Vill du bli intervjuad av mig kan du läsa Vill du vara med i SkrivarSidans intervjuserie? Jag vill på detta sätt stötta mindre kända författare, poeter och debutanter.

Nyhetsbrev

Kuvert med ett brev i

Du har väl inte missat att jag på nytt startat ett nyhetsbrev. I början på 2000-talet skickade jag ut mejl en gång i veckan med info om uppdateringar. Det tog tid och energi, men idag går det betydligt enklare att göra stora utskick. SkrivarSidans nyhetsbrev kommer ut 1–2 ggr i månaden. Prenumerera så att du inte missar något av allt som händer på sajten.

Jag gör din författarblogg

Nytt från och med nästa år är ett erbjudande som går ut på att jag gör en författarhemsida eller blogg till dig som önskar. Jag har under många år (sedan 1999) drivit egna och andras sajter. Alla som är författare eller som ska till att debutera bör ha en plats där de skriver om och delar med sig av sitt författarskap. Sociala medier i all ära men en hemsida är mer beständig och blir snabbt din bästa säljkanal. Mer om det i januari.

Dags att sluta för i år och hoppas att vi ses igen nästa år.

Julkatt

God Jul och Gott Nytt År!
önskar SkrivarSidans redaktion

Läs också

Krönikan Året 2023 på SkrivarSidan.

Dags att summera 2022 är en krönika.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SkrivarSidan
×