GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Handbok för språkpoliser

Handbok för språkpoliser av Sara Lövestam. För de av er som ännu inte köpt julklappar och har någon i familjen som är intresserad av grammatik så är Sara Lövestams senaste bok Handbok för språkpoliser ett bra val. Egentligen kanske man kan säga att det är en utmärkt julklapp särskilt för de som inte är intresserade av grammatik. Det vill säga, om man vill locka in några nära och kära på denna krokiga, okända väg.

Läs mer

Nattens historia

Nattens historia av Gunnar Broberg

Nattens historia av Gunnar Broberg är en bok man inte sträckläser. Den kräver lite av läsaren, men har så mycket att ge. När vi tänker på natten tänker vi oftast på sömn. Det är dock inte alla och alltid man sover på natten.

Läs mer

Tiggaren av Sofie Sarenbrant

Tiggaren av Sofie Sarenbrant

Tiggaren av Sofie Sarenbrant. Jag har märkt att jag, i dessa coronatider, läser/tittar på nyheter mer än vanligt. Det är ofta deprimerande läsning. Därför är det skönt att bryta av med något helt annat. Eftersom jag har ca 200 olästa böcker i bokhyllan, så finns det en del att välja på. Där hittade jag denna utmärkta deckare av Sofie Sarenbrant. Hon är en helt ny bekantskap för mig, men en som jag gärna återser.

Läs mer

Pin It on Pinterest