5 tips på hur du skriver en essä Video

5 TIPS PÅ HUR DU SKRIVER EN ESSÄ är en video ur min serie med korta skrivtips på YouTube. Jag delar med mig av fem steg för att din text ska bli ett mellanting av en vetenskaplig uppsats och en personlig krönika. OBS! Videon består enbart av text.

Den här videon är i vanligt videoformat och inte Shorts.

5 tips på hur du skriver en essä är gjord för YouTube

YouTube

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

© Iréne S Räisänen

Titta också på

Tittar på YouTube

Titta också på 5 tips Hitta din inspiration4 tips på isbergstekniken del 2 5 tips på isbergstekniken del 1Skriva om kärlek del 2 , Skriva om kärlek del 14 misstag du inte ska göra när du skriver skönlitterärt, del 23 misstag du inte ska göra när du skriver skönlitterärt, del 15 tips skriva för webben5 tips Skicka manus till förlag5 tips på hur du skriver miljö och gör övningen Skriv en essä om stress.

Fler skrivtips

Iréne Svensson Räisänen
webbansvarig

Administratör, författare och skapare av SkrivarSidan. Iréne har givit ut 5 diktsamlingarna, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och deltar i 40-talet antologier. Dessutom har hon skrivit radiopjäser, i kulturtidskrifter och tidningar. Hon har författarbloggen poeten.se.


5 tips på hur du skriver en essä är ett skrivtips.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SkrivarSidan
×