Hoppa till innehåll

Skriv en essä om stress

Skriv en essä om stress

Stress är något många lider av, inre eller yttre, ofta både och. Är du stressad? Gör skrivövningen Skriv en essä om stress. En genre som ofta används inom högre utbildningar. Men också många av våra svenska erkända författare skriver inom genren.

Se min video

Genren är en blandning av uppsats, debattartikel och personlig krönika. Med andra ord en avhandling. Se min YouTube-video för fler tips. 

Genren enligt AI:

Det är en genre inom skrivande som kombinerar egenskaper från uppsatsen, debattartikeln och den personliga krönikan. Det är en form av skrivande där författaren kan uttrycka sina egna åsikter, reflektioner och analyser på ett personligt och fritt sätt. Texten kan behandla olika ämnen och teman, och syftar ofta till att utforska och ifrågasätta idéer, samhällsfrågor eller mänskliga erfarenheter. Den kan användas som ett verktyg för att kommunicera och dela tankar, kunskap och insikter med dina läsaren.

ps. Jag har redigerat och faktagranskat AI:s text här ovan.

Skriv en essä om stress, övning:

Högst 8 500 tecken inklusive. OBS! Glöm inte att skriva ut alla dina källor.

© Iréne S Räisänen

Dela med dig

Dela

Dela gärna med dig av ditt övande i en kommentar. Blir det lång räcker det med ett utdrag.

Skrivtipset 5 tips på hur du skriver en essä och gör övningen Essä om din hobby.

Fler skrivövningar

Iréne Svensson Räisänen
webbansvarig

Administratör, författare och skapare av SkrivarSidan. Iréne har givit ut 5 diktsamlingarna, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och deltar i 40-talet antologier. Dessutom har hon skrivit radiopjäser, i kulturtidskrifter och tidningar. Hon har författarbloggen poeten.se.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SkrivarSidan
×