Hoppa till innehåll

Vill du vara med i intervjuserien?

Vill du vara med i intervjuserien?

Jag ställer gärna frågor till författare, poeter, debutanter och andra kulturarbetare. Vill du vara med i intervjuserien? Kanske har du förslag på någon annan som du tycker jag ska ställa frågor till. Mejla info@skrivarsidan.nu och skriv ”Fem frågor” som titel/rubrik eller fylla i formuläret längst ner i det här inlägget.

Frågorna anpassas efter den som utfrågas

Frågorna kommer att handla om ditt skrivande, dina böcker och dig som författare/poet/kulturarbetare . Alla frågor kommer inte att vara desamma till alla utan anpassas efter den som frågorna ställs till. Dessutom får du chans att dela med dig av ditt bästa skrivtips.

Varför jag gör de här intervjuerna?

Kvinna med megafon

Jo, jag tycker vi författare, och särskilt poeter, som inte tillhör de mest kända får för lite uppmärksamhet för det vi gör. Vi som skriver och ger ut böcker som andra kan läsa gör ett arbete som förtjänar både recensioner och intervjuer. Dessutom är det bra som marknadsföring för både dig och SkrivarSidan. 😉

Bilder

Fotografier

Jag kommer att behöva en halvbild av dig i minsta storleken 1200px bred och 800 lång. Har du gett ut en bok/böcker vill jag ha bild på den/dessa.

Görs via mejl

Mejl

För enkelhetens och tillgänglighetens ställer jag frågorna via mejl. Jag mejlar frågorna och du mejlar dina svar och bilder. Viss redaktionell redigering kan jag göra i syfte att förbättra texten..

Här kan du läsa ett exempel: Leandra Caldarulo Fem frågor.

Känner du någon som du tror skulle vara intresserad av att medverka kan du skicka den här länken till hen eller tipsa mig så tar jag kontakt med personen.

Är du intresserad? Svara här.

Använd kontakformuläret här under.

Kontakt
Förnamn
Efternamn

© Iréne S Räisänen

Läs också

Intervjuerna Robert Gustafsson Fem frågor, Birk Andersson, Fem frågor, Yvonne Andersson Fem frågor och Stefan Albrektsson Fem frågor.

Läs fler meddelanden

Iréne Svensson Räisänen
webbansvarig

Administratör, författare och skapare av SkrivarSidan. Iréne har givit ut 5 diktsamlingarna, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och deltar i 40-talet antologier. Dessutom har hon skrivit radiopjäser, i kulturtidskrifter och tidningar. Hon har författarbloggen poeten.se.


Vill du vara med i intervjuserien? är ett meddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SkrivarSidan
×