SkrivarSidan fyller tio år och firar med en tävling!

I mars för tio år sedan började jag, Iréne, handkoda min första hemsida, den första versionen av SkrivarSidan. Varför? Jo, jag ville om det fanns ett intresse för skrivarkurser på nätet. Vilket det fanns och fortfarande finns. Och så ville jag samla mina publicerade texter på ett ställe. Idag finns mina dikter och novellen istället i min blogg.När jag var färdig la jag upp sajten på nätet och anmälde den till två sökmotorer. Min förvåning var stor då besökarna började strömma till och dessutom mailade sina egna texter till mig. Jag läste dem och tycket att en del av det var så bra att det borde publiceras. Och på den vägen är det… Jag vet att det idag finns medlemmar som var varit med från första början. Till er vill jag rikta ett stort TACK! Utan er hade SkrivarSidan varken funnits idag eller utvecklats till en av de största skrivarsajterna i Sverige.

Så till tävlingen som alla kan delta i, både medlemmar och alla andra besökare. Du behöver bara svara på följande fråga: Vilken färg hade den första versionen av SkrivarSidan? Svårt? det går ju alltid att gissa! Svaret mailar du tillsammans med ditt för- och efternamn, postadress och telefonnummer till info@skrivarsidan.nu senast kl.24.00 den 30 mars 2009.

Vi lottar ut tre stycken årsmedlemskap till Skrivarsidan bland dem som svarar rätt. Rätt svar och vinnarna presenteras i morgon, tisdag 31 mars.

Iréne och Tuulikki, SkrivarSidan