Skrivhandböcker till jul

Skrivhandböcker till jul kan kanske vara en bra klapp till någon i din närhet som skriver. Kanske till dig själv. Här bryr vi oss inte om försäljningsjippon som Black Friday och Bokrean. Nej, vi har samma pris på våra böcker året runt. Varför då kanske du undrar? För att priserna är redan så pressade för att alla ska ha möjlighet att köpa t.ex. Skrivguide och SkrivarSidans diktskola.

Beställ nu via internetbokhandlarna

Om du beställer pappersböcker via internetbokhandlarna kan det dröja 10–15 dagar innan du får dem. Lika bra att göra det nu direkt eller senast 6 december.

E-böcker levereras omgående

E-böcker kan du beställa eller ge bort presentkort till fram till julafton om du vill. Du får böckerna så snart du beställt dem.

Publit senast 6/12

Klickar du på köplänkar (Publit) här på SkrivarSidan är det senast 6 december som gäller.

SkrivarSidans bokhandel 18/12

Beställer du böcker via formuläret i SkrivarSidans bokhandel vill vi ha din beställning senast den 18 december.

Diktsamlingar

Självklart kan du också beställa mina diktsamlingar Släck inte elden, Hora Dåre och Martyr och Från mina sinnen. Det är samma datum som gäller som för skrivhandböckerna.

SkrivarSidan antologier

Tidigare antologier i serien Revansch har vi gett ut via Lulu.com. Hur lång tid det tar att få böckerna beror på hur snabb leverans du betalar för. Den billigast kan ta upp till tre veckor så beställ idag, 2/12, för att du ska vara säker på att få böckerna till jul.

Skrivhandböcker till jul för läsglädje

Böcker var redan som barn min favoritjulklapp och är det fortfarande. Idag är det många barn som missar glädjen i att försvinna in i böckernas egen värld. Att genom fantasi lära sig empati och blir en god medmänniska.

Högst upp på min önskelista i år står Läsglädje till alla oavsett ålder, klass och kultur. Med hjälp av mina skrivhandböcker kan det vara du som väcker läslusten med din egen skrivna bok.

© Iréne S Räisänen

Fler krönikor 

 

Sista stora skrivartävlingen ÄR EN KRÖNIKA med skrivövningar.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest