Året 2023 på SkrivarSidan

Året 2023 på SkrivarSidan har varit som en berg- och dalbana. Förhoppningsvis har du som besökare på sajten inte märkt allt för mycket av det. Jag som webbansvarig har haft det riktigt svettigt periodvis.

Jag har gjort om startsidan

Startsidan på en sajt av SkrivarSidans storlek med cirka 500 inlägg plus 30-talet sidor bör vara informativ så att du vet var du är och vad som finns här. Samtidigt finns ett krav från sökmotorer som Google m.fl. att sidan och hela sajten ska laddas in snabbt så du ska slippa vänta på vad som finns på såväl startsidan som i enskilda inlägg. Året 2023 på SkrivarSidan har varit fyllt av arbete på baksidan av sajten.

Menyn har förenklats

Nättidning

Den tidigare menyn innehöll för många länkar och kunde göra nya besökare förvirrade. Mer är inte alltid bättre. Nu bör valmöjligheterna vara färre och därmed enklare. Detsamma gäller högra kolumnen i inläggen.

Jag har rättat fel och missar

Under året 2023 har jag jagat felaktigheter och missar i programmeringen och länkar som visar fel. Samtidigt har jag fortsatt att uppdatera varje inlägg med mer grafik för att förhoppningsvis förhöja läsupplevelse. Samtidigt har jag uppdaterat SEO så att sökmotorerna hittar inläggen och du tar dig hit.

Ekonomin ansträngd även här

Ekonomin

Ekonomin är kärv för svenska hushåll och runt om i världen på grund av krig och annat elände. Det känner även SkrivarSidan av. Därför är jag tacksam om du som tycker att du har nytta av det som finns här på sajten vill hjälpa till ekonomiskt. 30 kr/person räcker en bit och kan du skänka mer tackar jag inte nej. Tyvärr ser de ekonomiska utsikterna för 2024 inte ut att bli bättre än året 2023 på SkrivarSidan.

Stöd SkrivarSidan

Vill du skänka en slant, mins 30 kr eller valfritt belopp, till SkrivarSidans underhåll gör du det genom att
Swishar till 123 540 62 85
Bankgironr 743-0804
Via Paypal till irene@poeten.se
Via Stripe kan du använda ditt kort, Apple Pay och Google Pay och skänka 30 kr: https://buy.stripe.com/eVa3eUdQc44L4JGbIP

Fem frågor en fortsatt succé

Mikrofon

Intervjuserien Fem frågor som jag dragit igång förra året har fortsatt vara en succé. Intresset för att läsa om författare och poeter och att själv medverka har varit stort. Vill du bli intervjuad av mig kan du läsa Vill du vara med i SkrivarSidans intervjuserie? Jag kommer även 2024 fortsätta att stötta mindre kända författare, poeter och debutanter.

Nyheter 2024?

Nej, jag har inga nyheter inplanerade. Istället kommer jag att lägga tid på att samla ihop skrivtipsen och skrivarövningarna här på sajten till en skrivhandbok. Jag har påbörjar planeringen, hur jag ska lägga upp det, men i år har min tid gått till att få ordning här på sajten och att ge ut min novellsamling ”Trollen spricker inte i ljuset”. Boken är nu ute och söker sina läsare. År 2024 kommer att likna året 2023 på SkrivarSidan.

Jag kommer att testa med att be om stöd till sajten i vissa inlägg. Andra inlägg kommer att kräva att du prenumererar på nyhetsbrevet för att få läsa hela. Efter ett tre månader gör jag en utvärdering av hur det fungerat.

Nyhetsbrev

Kuvert med ett brev i

SkrivarSidans nyhetsbrev har kommit ut en eller högst två gånger i månaden. Tyvärr tvingas jag lägga ner det pga. ekonomin och tidsbrist. Vill du få mejl när vi lägger upp ett nytt inlägg kan du anmäla dig här:

Tack för att du läst min årskrönika Året 2023 på SkrivarSidan. Det är är sista inlägget för i år. Jag hoppas att du kommer tillbaka igen 2024. Då fyller sajten 25 år och det är värt att fira, eller hur?

Julklockor

God Jul och Gott Nytt År!
önskar SkrivarSidans redaktion

Läs också

Krönikan Dags att summera 2022 och SkrivarSidan firar 25 år.

Iréne Svensson Räisänen
webbansvarig

Administratör, författare och skapare av SkrivarSidan. Iréne har givit ut 5 diktsamlingarna, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och deltar i 40-talet antologier. Dessutom har hon skrivit radiopjäser, i kulturtidskrifter och tidningar. Hon har författarbloggen poeten.se.


Året 2023 på SkrivarSidan är en krönika.

2 Kommentarer

  1. Tack, Irène, för en trevlig och nyttig Skrivarsida. Alltid intressant att läsa. Hoppas du kan fortsätta under nästa år, även om det blir lite färre inlägg. Jag hoppas kunna bidra med några recensioner.

    Gott nytt år!
    Lisbeth

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SkrivarSidan
×