Vill du verkligen skriva? Tips.

Uppdaterad 7 mars 2023

Vill du verkligen skriva? är del 2 i min serie ”Kom igång och skriv” med korta skrivtips på YouTube. Videorna är textbaserade eftersom min ljudstudio inte fungerar på grund av att mitt hus renoveras de kommande åren. Shorts är YouTubes nya kortformat med video anpassat för mobilen. Fast de går lika bra att se i datorn eller på surfplattan.

Vill du verkligen skriva? Tips. Gjord för YouTube shorts.

YouTube

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

© Iréne S Räisänen

Läs också

Läs och titta också på Skriv bara skriv, Fastna inte på första meningen, Flödesskrivning, Skriv dåligt för att skriva bra, 5 misstag när du skriver dikt, Korrekturläs rätt och läs Skrivtips i korta videor, Tips till dig som vill börja skriva och För att skriva måste du skriva.

Fler video
Fler skrivtips

Iréne Svensson Räisänen
webbansvarig

Administratör, författare och skapare av SkrivarSidan. Iréne har givit ut 5 diktsamlingarna, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och deltar i 40-talet antologier. Dessutom har hon skrivit radiopjäser, i kulturtidskrifter och tidningar. Hon har författarbloggen poeten.se.


Vill du verkligen skriva? Tips. är en YouTube shorts-video.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SkrivarSidan

Upptäck mer från SkrivarSidan

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen