Hoppa till innehåll

Skriv dåligt för att skriva bra

Skriv dåligt för att skriva bra

Skriv dåligt för att skriva bra är del 4 i serien ”Kom igång och skriv” med korta skrivtips på YouTube. Shorts är YouTubes kortformat och som är anpassat för mobilen. Det går lika bra att se i datorn eller på surfplattan.

SkrivarSidan behöver ditt stöd

Vill du skänka en slant, mins 30 kr eller valfritt belopp, till SkrivarSidans underhåll gör du det genom att
Swishar till 123 540 62 85
Bankgironr 743-0804
Via Paypal till irene@poeten.se
Via Stripe kan du använda ditt kort, Apple Pay och Google Pay och skänka 30 kr: https://buy.stripe.com/eVa3eUdQc44L4JGbIP

Skriv dåligt för att skriva bra är gjord för YouTube shorts

YouTube

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

© Iréne S Räisänen

Titta också på

Tittar på YouTube

Videorna Skriv bara skriv, Flödesskrivning, 5 misstag när du skriver dikt, Korrekturläs rätt, läs skrivtipsenVill du verkligen skriva?, Fastna inte på första meningen och krönikan Skrivtips i korta videor.

Fler video
Fler skrivtips

Iréne Svensson Räisänen
webbansvarig

Administratör, författare och skapare av SkrivarSidan. Iréne har givit ut 5 diktsamlingarna, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och deltar i 40-talet antologier. Dessutom har hon skrivit radiopjäser, i kulturtidskrifter och tidningar. Hon har författarbloggen poeten.se.


Skriv dåligt för att skriva bra är en YouTube shorts-video.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SkrivarSidan
×