3 sätt att inleda din berättelse Video

I 3 sätt att inleda din berättelse Video delar jag med mig av 3 olika sätt du kan börja, inleda, din text. Du får ett exempel på en inledning och en skrivövning i slutet.

SkrivarSidan behöver ditt stöd

Vill du skänka en slant, mins 30 kr eller valfritt belopp, till SkrivarSidans underhåll gör du det genom att
Swishar till 123 540 62 85
Bankgironr 743-0804
Via Paypal till irene@poeten.se
Via Stripe kan du använda ditt kort, Apple Pay och Google Pay och skänka 30 kr: https://buy.stripe.com/eVa3eUdQc44L4JGbIP

Krånglig inspelning

Jag spelade först in videon med min DJI Osmo Pocket 1 men filmen hade fastnat i en enda stillbild. Gjorde ett nytt försök att spela in videos i iPhone men hela videon visade sig vara försvunnen. Eftersom jag inte ville fastna på film hör du mig bara prata.

3 sätt att inleda din berättelse – video är gjord för YouTube

YouTube

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

© Iréne S Räisänen

Läs också

Skrivtipsen 3 sätt att skriva en inledning, 3 sätt du inte ska inleda texten på och gör övningen Skriv första meningen på din nästa novell.

Fler meddelanden

Iréne Svensson Räisänen
webbansvarig

Administratör, författare och skapare av SkrivarSidan. Iréne har givit ut 5 diktsamlingarna, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och deltar i 40-talet antologier. Dessutom har hon skrivit radiopjäser, i kulturtidskrifter och tidningar. Hon har författarbloggen poeten.se.


Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SkrivarSidan
×