3 sätt att inleda din berättelse – Video

Uppdaterad 30 januari 2022

3 sätt att inleda din berättelse – Video är en film där jag delar med mig av 3 olika sätt du kan börja, inleda, din text. Du får ett exempel på en inledning och en skrivövning i slutet.

Krånglig inspelning

Jag spelade först in videon med min DJI Osmo Pocket 1 men filmen hade fastnat i en enda stillbild. Gjorde ett nytt försök att spela in videos i iPhone men hela videon visade sig vara försvunnen. Eftersom jag inte ville fastna på film hör du mig bara prata.

3 sätt att inleda din berättelse – Video är gjord för YouTube

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

© Iréne S Räisänen

Läs 3 sätt att skriva en inledning, 3 sätt du inte ska inleda texten på och gör övningen Skriv första meningen på din nästa novell.

Fler meddelanden

3 sätt att inleda din berättelse är en YouTube-video.

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen

webbansvarig

Drivit SkrivarSidan sedan 1999. Hon har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker och medverkar i 30-talet antologier. Har författarbloggen Min plats bland orden och Poetpodden. Iréne gör också hemsidor och bloggar till författare/poeter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top