Skriv fortsättningen på ”Sommaren med hen”

Skriv fortsättningen på ”Sommaren med hen” – skrivutmaning

Skriv fortsättningen på ”Sommaren med hen”

Skriv fortsättningen på ”Sommaren med hen” är sommarens följetong. Jag inleder berättelsen med 100 ord och du kan fortsätta den med dina 100 ord i en kommentar. Ibland kan det bli flera alternativa fortsättningar. Då få den som kommer efter bestämma vilken av dem hen vill fortsätta på.

Tänk på att låta andra skriva så att det inte bara blir en och samma person som hela tiden skriver. För enkelhetens skulle använder vi alla citattecken vid repliker.

Utmaningen pågår till och med den 6 augusti 2017.

OBS! Ibland kan det ta ett tag innan din kommentar dyker upp.

Läs mer

Skriv en haiku om midsommar

Skriv en haiku om midsommar – skrivutmaning

Skriv en haiku om midsommar

Skriv en haiku om midsommar, är den nya skrivutmaningen som håller på i två veckor. Den svenskaste av alla helger, det finns till och med dem som vill att midsommarafton ska vara vår nationaldag. Ingen dum idé alls, tycker jag. Den här tiden på året när det är som ljusast här i Norden finns det traditioner, fester, myter, trolldom, mystik, dans, glädje, fylla, ensamhet och allt annat som tillhör en storhelg. Vad är midsommar för dig?

Skriv en haiku (5, 7, 5) om midsommar.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 29 juni 2017.

Läs mer

Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer

Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer – skrivutmaning

Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer

Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer, är veckans skrivutmaning. Vad mötet består i bestämmer du. Det kan vara med en människa, ett djur eller en plats som du för alltid bär med dig. Ett möte kan också vara ett sådant du har på arbetet, inom en förening, klubb, i skolan eller ett politiskt parti. Du är helt fri att tolka utmaningen så som du önskar.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 8 juni 2017.

Läs mer

Pin It on Pinterest