Blodsbunden

Blodsbunden

Blodsbunden av Augustin Erba. Jag tycker att det är svårare att recensera en bra bok jämfört med en dålig bok. Intrycken blir mer komplexa och det är svårt att hitta orden. Och det här är en mycket bra bok. Det bestående intrycket är blandade känslor. Sorg tillsammans med en vilja att bryta mönster.

Läs mer

Vindens namn

Vindens namn

Vindens namn av Patrick Rothfuss. De två senaste veckorna har jag befunnit mig i bokälskarens himmel. Jag har hittat en ny författare i en genre som jag vanligtvis inte läser mycket av. Det är Patrick Rothfuss och genren är fantasy.

Läs mer

Domedagsboken

Domedagsboken

Domedagsboken av Connie Willis. Jag har kommit till slutet av den här tjockisen från 1992. Boken har utgått på svenska hos förlagen och jag hittade den hos Bokbörsen. Det är ett riktigt fint exemplar.

Läs mer

Harrys sång

Harrys sång av Jeffrey Archer

Harrys sång av Jeffrey Archer. Det här är en produktiv författare som jag har fått för mig att jag tycker om. Men jag är inte säker på att jag har läst någon av hans böcker. Det låter helknäppt, det håller jag med om. Jag blir nog tvungen att kila upp på övervåningen och leta bland alla hundratals osorterade böcker om han finns där …

Läs mer

Pin It on Pinterest