Jag gör mina böcker själv

Jag gör mina böcker

Jag gör mina böcker själv är en krönika för dig som vill veta hur jag gör och få tips i din egen process. Även om jag numera gör de flesta av mina böcker, och de som SkrivarSidans förlag ger ut, helt själv så tar jag in hjälp när det behövs. Något vi alla behöver göra för det är omöjligt att vara expert på allt som ingår. För du vill ju att slutresultatet ska bli bästa möjliga.

Läs mer

Många vill men få blir utgivna

Många vill men få blir utgivna

Många vill men få blir utgivna är en sanning som ingen med bokdrömmar vill höra eller läsa. Senast idag fick jag mail från en 12-åring som skrev ”Jag älskar att skriva dikter och drömmer om att få en bok utgiven. Har du tips?”. En fråga som blivit allt svårare med åren att svara på. Här kommer inget svar men väl en del tankar.

Läs mer

Vellum för dig som ger ut dina böcker själv

Vellum för dig som ger ut dina böcker själv

Vellum för dig som ger ut dina böcker själv är ett tips på ett program för dig som har Mac. Jag använde Scrivener i många år för att skriva mina böcker, noveller och blogginlägg. Det är ett fantastiskt program för att samla reachurse, skriva, redigera och sätta ihop ett manus. 

Läs mer

Samarbeta och dela på kunskap

Samarbeta och dela på kunskap

Samarbeta och dela på kunskap är något jag lärt mig genom åren som författare och egenutgivare. Varför ska var och en av oss uppfinna samma hjul igen? Nej, det finns det ingen orsak till. Det är bättre att dela med dig av din egen kunskap för att kunna ta del av andras. Det sparar tid, pengar och gör att slutresultatet oftast blir bättre.

Läs mer

Pin It on Pinterest