Skrivhandböcker till jul

Skrivhandböcker till jul

Skrivhandböcker till jul kan kanske vara en bra klapp till någon i din närhet som skriver. Kanske till dig själv. Här bryr vi oss inte om försäljningsjippon som Black Friday och Bokrean. Nej, vi har samma pris på våra böcker året runt. Varför då kanske du undrar? För att priserna är redan så pressade för att alla ska ha möjlighet att köpa t.ex. Skrivguide och SkrivarSidans diktskola.

Läs mer

Kazuo Ishiguro skriver om människovärde

Kazuo Ishiguro skriver om människovärde

Kazuo Ishiguro skriver om människovärde i den dystopiska romanen Never Let Me Go från 2005. Jag köpte den i en hotellobby på Gran Canaria för omkring tio år sedan. Det året tog semesterläsningen slut trots att jag som vanligt hade packat en pocketbok per dag av resan. Ja, jag bär alltid min väska själv – jag sliter den nästan ur händerna på taxichaufförer som försöker lyfta den. Jag skäms så mycket över dess vikt, som inte riktigt anas på utsidan.

Läs mer

5 klassiker du bör läsa för att skriva bättra

5 klassiker du bör läsa för att skriva bättra

5 klassiker du bör läsa för att skriva bättra, ja fast det finns så klart fler och andra. För att kunna skriva och utveckla ditt skrivande behöver du läsa för lära. Varför inte lära av de bästa? De författare som står sig genom tiderna och som alltid kommer att bli lästa. Här är mina tips på böcker du kan läsa, analysera och lära dig av.

Läs mer

Pin It on Pinterest