Revansch 2020

Revansch 2020

Revansch 2020 är en antologi med vinnarna och finalister i SkrivarSidans novelltävlingen 2019 på temat Tiden och dikttävling 2019 på temat Döden. Boken finns att köpa i de vanligaste internetbokhandlarna som Bokus och Adlibris. Vi säljer den också direkt här via Publit. Ju fler böcker du köper desto billigare blir böckerna då fraktkostnaden minskar.

Läs mer

Medlemsantologin Revansch 2014

Estet

Ta chansen att bli utgiven i Revansch 2014!

Nu kan du som är medlem börja skicka in bidrag till Revansch 2014. Bidragen kan bestå av noveller, kåserier, krönikor, berättelser, prosadikter eller dikter. Vi vill ha dina texter senast 31 januari 2014.

Vi granskar bidragen och meddelar dig om du blivit antagen senast 31 oktober 2014.

Du skickar bidragen som word-bilaga utan Words formatering så som Words indrag, Words pratminus – använd istället tankestreck före replikerna. Den sammanlagda mängden text bör inte överstiga 10 sidor i Word. Texterna ska skickas till info@skrivarsidan.nu och det ska stå Medlemsantologi som rubrik.

Läs mer

Läser du antologier?

Läser du antologier?

Läser du antologier? Efter att ha medverkat i ca tolv antologier och varit med att framställa fem undrar jag om någon läser dem. Själv så läser jag gärna debutantantologier då det burkar ge en fingervisning om vad som är på gång inom skönlitteraturen. Men när det gäller SkrivarSidans medlemsantologier så brukar de har svårt att nå utanför de närmast berörda och deras nära och kära.

Läs mer

Ny bok: Revansch 2012

Antologin Revansch 2012
SkrivarSidans medlemsantologi 2012

Revansch 2012, en prosa- och diktantologi av SkrivarSidans medlemmar,
SkrivarSidans förlag

Redaktörer: Iréne S Räisänen
Grafisk form och sättning: Iréne S Räisänen

Nu är Revansch 2012 här. Vår 5:e medlemsantologi innehåller dikter, noveller, berättelser, sagor, kåserier, krönikor och fantasy av 28 av SkrivarSidans medlemmar. Några av författarna är etablerade och andra är debutanter. Nästan alla kräver revansch för refuseringar de fått utstå.

Läs mer

Pin It on Pinterest