Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer – skrivutmaning

Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer

Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer, är veckans skrivutmaning. Vad mötet består i bestämmer du. Det kan vara med en människa, ett djur eller en plats som du för alltid bär med dig. Ett möte kan också vara ett sådant du har på arbetet, inom en förening, klubb, i skolan eller ett politiskt parti. Du är helt fri att tolka utmaningen så som du önskar.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 8 juni 2017.

Du skriver/klistrar in texten i en kommentar till den här texten. Du glömmer väl inte bort att kommentera de andras texter?

Jag ger respons på kommentarer i mån av tid.

© Iréne S Räisänen

Skrivövningar till dig som vill ha mer inspiration.

2 tankar på “Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer – skrivutmaning”

  1. Jag älskar elefanter. Vi hade köpt en liten stock bananer till de Thailändska elefanterna som de svalde med god aptit nästan tillsammans med min kamera som höll på att slinka ner. Tur jag höll i kamera-remmen och lyckades dra tillbaka den. Elefantungarna badade och vuxna samlade upp de stora elefantbajsen som såg ut som kålrötter i korgar liknande dem som vi använder till löven om hösten.
    Jag vände på huvudet och DÄR stod han, den lille ljuvlige elefantkillen. Han bjöd upp till dans och började bugga med mig. Jag glömde ALLT utom min kavaljer och dansen. Förälskelsen var nog ömsesidig.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest