Sommarlediga till 4/8 det är vi på SkrivarSidans redaktion. Är det nu du har tid att öva och skriva dagligen? Då rekommenderar jag Facebookgruppen SkrivarSidans skrivgrupp. Det är en stängd grupp för medlemmar där jag kör dagliga skrivteman. Du måste ansöka om medlemskap (gratis), svara på frågor och godkännas av mig innan du släpps in. För att få publicera din text måste du första kommentera minst en text. Välkommen!

Dikttävlingen tom. 18/9

SkrivarSidans stora dikttävling pågår till den 18 september. Temat är ”Döden” och du måste läsa reglerna innan du skriver och skickar in ditt bidrag. De dikter som får pris, går till final och några till kommer att ingå i en antologi.

Kursstarter 2/7 och 6/8

Skrivarkurserna kör på hela sommaren och har kursstarter 2/7 och 6/8. Tänk på att anmäla dig i god tid eftersom platserna snabbt fylls.

Revansch 2020

Antologin Revansch börjar sakta ta form. Jag har använt början av sommaren till att lägga in bidragen från årets novelltävlingen som är utvalda. Just nu är det vinnarna plats de som gick i final i novelltävlingen som är aktuella. Men det finns ett par till som kan komma med om det finns plats. Allt beror på hur många dikter från årets dikttävling som blir utvalda.

Vila och inspiration

Nu ska jag och de övriga i redaktionen vila upp oss så vi hittar inspiration inför hösten. Jag hoppas du också har tid att njuta av sommaren. Har du svårt att finna skrivtid i vardagen kan du kanske hitta det nu.

Ha en skön sommar!

önskar

SkrivarSidans redaktion

© Iréne S Räisänen

Fler krönikor 

 

Sommarlediga till 4/8 ÄR EN KRÖNIKA med skrivövningar.