Skrivåret 2021

Skrivåret 2021

Uppdaterad 7 januari 2023

SKRIVÅRET 2021 är en krönika om vad som hänt här på sajten under året som gått. Vilka inlägg som haft flest besökare och en del annat som sammanfattar 2021.

I början på året blev jag färdig med uppdateringen av alla inlägg på sajten. Då hade jag under ett drygt år uppdaterat texter, bilder och länkar. Efter det började jag om från början med att gå igenom alla inlägg för att lägga till interna länkar. Det gillar Google och andra sökmotorer, vilket gör att fler hittar till SkrivarSidan.

Nya skrivövningar

Jag började lägga upp nya skrivövningar samtidigt som jag tog bort de som haft få besökare. Intresset för övningar i att skriva verkar bara öka.

Video med skrivtips

I augusti började jag göra korta video med skrivtips för nybörjare och dig som skriver prosa och poesi. Det gjorde jag i samband med att YouTube lanserade sitt nya format Shorts som är gjort för mobilen. Jag hoppade på det eftersom vårt hus samtidigt började renoveras och ska göra så i ett par år framåt. Det är svårt att spela in på grund av bullret.

Inlägg med flest läsare 2021

  1. Skrivartävlingar
  2. 5 tips på hur du skriver en essä
  3. 3 sätt att skriva en inledning
  4. 7 tips på hur du skriver en novell
  5. Metaforer och liknelser, del 1 i SkrivarSidans diktskola
  6. 3 sätt att avsluta texten
  7. Mall för synopsis
  8. Vanliga versmått
  9. 7 tips på hur du skriver skräck

Skrivåret 2021, sammanfattning:

SkrivarSidan har minskat och ökar samtidigt i antal inlägg. Jag har, och fortsätter, ta bort inlägg som ingen läser. Det har gjort sajten snabbare och förhoppningsvis mer aktuell. Samtidigt skriver jag nya skrivtipskrönikor och gör nya videor med skrivtips.

Vad händer 2022?

Jag går i pension i maj men här på sajten fortsätter det mesta som de gjort de senaste åren. Skrivarkurserna tar in nya deltagare den 4 januari och de första kursomgångarna startar den 7 februari.

© Iréne S Räisänen

Läs också SkrivarSidans som uppslagsbok, Var inte för ambitiös och Skriva är mer än bara skrivandet.

Fler krönikor 

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen

webbansvarig

Startade SkrivarSidan den 30 mars 1999. Hon har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och medverkar i 40-talet antologier. Har författarbloggen Poeten.se och Poetpodden.

Skrivåret 2021 är en krönika.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen