Nya skrivartävlingar och en ny app för författare. Det är vad jag vill berätta för dig om idag. Äntligen har jag fått tid att ta bort gamla och lägga till ett par nya skrivartävlingar. För övrigt så verkar det lite dåligt med nya tävlingar nu i hösten och inför vintern. Förhoppningsvis hinner det komma fler.

En annan nyhet som rör många författare är att mitt i sommaren släpptes en Scrivener app för IOS. Jag och många med mig har väntat i åratal på den här appen. Med anledning av det har jag uppdaterat inlägget Appar för författare.

Jag kommer med ojämna mellanrum att skriva ett inlägg som det här. Har du hittat fler inlägg/texter här på sajten som du tycker behöver uppdateras? Skriv en kommentar här under.

Du som gillar poesi har väl inte missat att jag kört igång Poetpodden igen? Tycker du om det du hör uppskattar jag verkligen om du tar dig tid att skriva en kommentar och recension.

En kommentar kan du också skriva om du har tips på vad du tycker jag ska skriva om när det gäller allt som skrivandet inom skönlitteratur.

Nya skrivartävlingar och en ny app för författare är den första av små personliga krönikor jag kommer att fortsätta att skriva framöver.

Ha en fortsatt bra skrivarvecka!

© Iréne S Räisänen