Jubileumsår med repriser, det är vad jag kommer att bjuda på i kommande krönikor. I slutet på mars i år fyller SkrivarSidan 20 år. Även om sajten är omgjord ett antal gånger och texter från alla år inte kvar så finns här en hel del kvar. Därför kommer jag att se till att du inte missar det bästa av det bästa.

Vad är mest populärt?

Flest besökare har följande fem kategorier:

Inte kanske särskilt överraskande med tanke på att det här är en sajt för skrivintresserade. Eftersom vår Diktskola är så populär bestämde jag mig förra året att göra en e-bok av allt som ingår i den kategorin. Boken kom ut på SkrivarSidans förlag i september 2018.

Skrivguide

Jag och Monica Rolfner (Tomten är far till alla barnen) gav år 2004 ut Skrivguide – prosa, lyrik och film. Tidigare har du kunnat köpa den i vår bokshop och andra e-bokhandlar. Nu går den endast att beställa via Books-on–demand.

Populära kurs har följts av flera

Skrivarkurserna har hängt med sedan jag startade SkrivarSidan. Att testa hur det skulle fungera med en novellkurs på nätet var en av orsakerna till att jag alls startade SkrivarSidan. Gissa om jag blev förvånad och glad då anmälningarna började strömma in. Kursen blev snabbt populärt vilket fick mig att starta fler.

Revansch 2020

Många efterfrågar en kurs i att skriva en roman. Den kommer men jag vet inte om jag hinner med det i år då jag ska sammanställa en ny antologi. Revansch 2020 släpps nästa år och består av noveller och dikter som deltar i våra stora novell– och dikttävlingar.

Vad tycker du?

Jag vill gärna veta vad du tycker om att läsa här på SkrivarSidan. Har du någon favorit bland kategorier eller artiklar? Något du saknar? Dela med dig i en kommentar!

Det kommer mera

I nästa krönika kommer jag att ta upp en artikelserie och enskilda texter som gjort avtryck hos er som besöker SkrivarSidan.

© Iréne S Räisänen

Fler krönikor 

Jubileumsår med repriser ÄR EN KRÖNIKA.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara