Kategori: Skrivutmaning

Skriv en haiku om midsommar – skrivutmaning

Skriv en haiku om midsommar

Skriv en haiku om midsommar, är den nya skrivutmaningen som håller på i två veckor. Den svenskaste av alla helger, det finns till och med dem som vill att midsommarafton ska vara vår nationaldag. Ingen dum idé alls, tycker jag. Den här tiden på året när det är som ljusast här i Norden finns det traditioner, fester, myter, trolldom, mystik, dans, glädje, fylla, ensamhet och allt annat som tillhör en storhelg. Vad är midsommar för dig?

Skriv en haiku (5, 7, 5) om midsommar.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 29 juni 2017. (mer…)

Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer – skrivutmaning

Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer

Skriv 100 ord om ett möte du aldrig glömmer, är veckans skrivutmaning. Vad mötet består i bestämmer du. Det kan vara med en människa, ett djur eller en plats som du för alltid bär med dig. Ett möte kan också vara ett sådant du har på arbetet, inom en förening, klubb, i skolan eller ett politiskt parti. Du är helt fri att tolka utmaningen så som du önskar.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 8 juni 2017. (mer…)

Skriv 100 ord om ditt 1 maj – skrivutmaning

Skriv 100 ord om ditt 1 maj

Skriv 100 ord om ditt 1 maj, är den här veckans skrivutmaning. Oavsett om du ska demonstrera eller inte brukar du antagligen fira vårens ankomst på ditt speciella sätt. Berätta! Du är fri att tolka temat som du själv önskar.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 4 maj 2017.

(mer…)

Loading

Aktuellt

Annons

Kulturdelen.nu