Kategori: Skrivutmaning

Skriv 100 ord om dina vårkänslor – skrivutmaning

Skriv 100 ord om dina vårkänslor

Skriv 100 ord om dina vårkänslor, är den här veckans utmaning. Vad är vårkänslor för dig? Naturens uppvaknande? Årets gång? Förälskelse? Trötthet? Pollenallergi? Kanske är det något helt annat. Du är fri att tolka temat som du själv önskar.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 20 april 2017.

(mer…)

Skriv en tanka om bakslag – skrivutmaning

Skriv en tanka om bakslag

Skriv en tanka (5, 7, 5, 7, 7) om bakslag, är den nya skrivutmaningen. Ett bakslag kan vara snö en vårdag, jämställdheten som tar ett steg framåt och två bakåt, en sjukdom eller åkomma som kommer tillbaka, kräksjuka på bröllopsdagen, en politiker som glömt betala p-böterna och så vidare. Jag tror du förstår vad jag vill komma. Du är fri att tolka temat som du själv önskar.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 6 april 2017. (mer…)

100 ord om den bästa bok du läst i år – skrivutmaning

100 ord om den bästa bok du läst i år

100 ord om den bästa bok du läst i år, är den nya skrivutmaningen. Vilken bok som du nyligen läst tycker du att jag och alla andra ska läsa? Poesi? Noveller? Roman? Spänning? Fakta? Fantasy? Kanske är det en helt annan genre, vilken spelar ingen roll. Dela med dig av en stark läsupplevelse som du inte vill att andra ska missa. Berätta vad den handlar om och varför du tycker den är bra.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 23 mars 2017. (mer…)

Skriv en haiku om balans – skrivutmaning

Skriv en haiku om balans

Skriv en haiku om balans, är veckans skrivutmaning. Balans kan handla om att få tillvaron att gå ihop. Att hemmets eller företagets budget inte är i balans. Du kanske kastar mellan krav från olika håll och försöker uppfylla dem alla. Kanske har du drabbats av yrsel och behöver träna dig på att kunna gå rakt. Som vanligt är det upp till dig hur du tolkar temat.

SKRIVUTMANINGEN PÅGÅR TILL OCH MED 16 mars 2017. (mer…)

Loading

Aktuellt

Kursen Skriv din självbiografi och våra dikt- och novellkurser på distans med eller utan kursledare
startar 3 maj 2017!
***

Annons

Kulturdelen.nu